Auton ilmastointihuolto - vältä harmit

Auton ilmastointihuolto, ilmastoinnin täyttöhuolto ja korjaukset

Kun teetät auton ilmastointihuollon Audi, Seat, Skoda tai VW -merkkiseen autoosi meillä, niin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Tunnemme autosi ja osaamme paikallistaa ilmastoinnin vikakohteet, ennen kuin lisäämme kylmä- ja voiteluaineet ilmastointijärjestelmään. Meillä ilmastointisi laitetaan kerralla kuntoon.

Meillä ei tehdä vain ilmastoinnin täyttöhuoltoa ja toivota, että kylmäaine pysyy sisällä. Tarkistamme järjestelmän toimivuuden ensin. Ilman autosi tuntemusta ja siihen sopivia vianhakuohjelmia ilmastointihuolto menee usein hukkaan. Silloin joudut teettämään työn uudelleen osaavalla tekijällä.
 
Teetä ilmastointihuolto meillä, niin säästyt harmeilta ja ilmastointi tulee kuntoon kerralla. 

Varaa auton ilmastointihuolto Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen osaajalta

Milloin on aika tehdä auton ilmastointihuolto?

Kylmäainetta vähenee järjestelmästä vaikka järjestelmä olisi kunnossa. Siksi ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kahden vuoden välein. Vähimmällä vaivalla ilmastointihuolto sujuu muun huollon yhteydessä. Jos ilmastoinnin teho tuntuu heikolta, kannattaa ilmastointihuolto tilata erikseen saman tien.

Teetä ilmastointihuolto ennen kuin kompressori rikkoutuu. Huolto on aina edullisempaa ja nopeampaa kuin korjaaminen.  

Liian pieni kylmäaineen määrä heikentää ilmastoinnin tehoa ja kuormittaa laitteistoa. Kylmäaineen vähetessä ilmastointikompressori käy turhan kovilla. Kylmäaineen vähetessä myös voitelu heikkenee ja riski kompressorin rikkoutumiseen kasvaa. 

Teetä siis ilmastointihuolto riittävän usein, niin vähennät kalliimman korjauksen riskiä.

Varaa tästä ilmastoinnin täyttöhuolto ajoissa, voit välttää kalliin korjauksen

Miksi auton ilmastointijärjestelmän tarkastus ennen täyttöä?

Liian usein auton ilmastointihuollossa vain lisätään kylmäainetta, tarkistamatta kannattaako lisätä. Huolellinen ilmastointihuollon tekijä tarkistaa ensin onko ilmastointijärjestelmä siinä kunnossa, että sinne kannattaa lisätä kylmäainetta.

Meillä ilmastointilaitteen toimimuus tarkistetaan ensin. Kylmäaine ja voiteluöljy lisätään vasta kun tiedetään, etteivät ne valu heti ulos. Tämä säästää sinut uudelta huoltokäynniltä, eikä ympäristöön pääse turhaan haitallista kylmäainetta.

Huippulaitteilla ilmastointi kerralla kuntoon

Huippulaitteilla nopea ja varma ilmastointihuolto.

Ilmastoinnin huollon voi tehdä nopeasti ja sen voi tehdä huolella. Tavallista nopeampi ilmastoinnin huoltolaitteisto jättää meille aikaa tehdä työ huolella.

Teemme tarpeelliset tarkastukset, emmekä vain lisää kylmäainetta vialliseen järjestelmään. Näin sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi tuomalla autoa heti uudelleen ilmastointihuoltoon. 

Meillä on autosi vikakoodien lukemiseen tarvittavat laitteet ja osaaminen. Löydämme vialliset osat ilmatointijärjestelmästä. Täytämme ilmastointilaitteen vasta kun se on tarkistettu toimivaksi. Näin säästyt turhalta uudelta käynniltä ja kylmäainetta ei mene hukkaan.